SVEČANA SEDNICA

POVODOM DOBIJANJA

AKREDITACIJE

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu održana je svečana sednica Saveta fakulteta i Nastavno-naučnog veća  povodom dobijanja akreditacije visokoškolske ustanove i svih 16 prijavljenih studijskih programa. Svečanosti su prisustvovali predstavnici rektorata, predstavnici Senata Univerziteta, dekani i prodekani mnogih fakulteta Univerziteta u Nišu, članovi akreditacione komisije Republike Srbije, kao i predstavnici medija.
 
 
Sednicu je otvorila predsednik Saveta fakulteta, prof. dr Mirjana Apostolović, pozdravljajući sve prisutne članove Saveta i Nastavno-naučnog veća, šefove katedri i šefove predmeta, sve prisutne goste i zapošljene radnike Medicinskog fakulteta koji su svojim radom doprineli pozitivnoj odluci o akreditaciji.
 
 
Ispred Univerziteta u Nišu skup je pozdravila Prorektor prof. dr Biljana Predić, a Dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Milan Višnjić se obratio skupu kroz prezentaciju fakulteta i sve ono što je Fakultet i veliki broj njegovih zapošljenih saradnika morao da uradi kako bi akreditacija bila uspešna.
 
 
Na kraju, skupu se obratila i prof. dr Dušica Pavlović, prodekan za nastvu, pozdravila skup i zahvalila se celom kolektivu oko pripreme dokumentacije za akreditaciju.
Tako je Medicinski fakultet u Nišu, dobivši akreditaciju kao prvi Fakultet na niškom Univerzitetu, još jednom potvrdio svoju lidersku poziciju među članicama Univerziteta.

Tim koji je tehnički izveo sve poslove oko akreditacije Medicinskog fakulteta

<<< nazad

Datum poslednje izmene: 18.06.2009.god.

Sajt održava: Sunčica Stanković

© 2005 Medicinski fakultet.
Sva prava zadržana.

Optimizovano za rezoluciju 1280 x 1024