NOVI STUDENTI DOBILI NOVE INDEKSE

3. OKTOBAR 2008.

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu svečano su dodeljeni indeksi novoj generaciji studenata integrisanih akademskih studija medicine, stomatologije, farmacije i osnovnih strukovnih studija strukovna medicinska sestra-tehničar i strukovni zubni protetičar.

"Vi ste upisali najbolji fakultet!" reči su dobrodošlice, koje je uputio dekan Medicinskog fakulteta u Nišu, prof. dr Milan Višnjić. Studentima se obratio i student-prodekan Davor Đukić, poručivši im da se na nove studente uvek najviše računa. Studentima su predstavljeni svi prisutni prodekani, kao u odgovorni nastavnici na I godini studija.
Medicinski fakultet na pragu svoje 48. godine postojanja  ponosi se što ove školske godine upisuje još jednu generaciju studenata integrisanih akademskih diplomskih studija kao i osnovnih strukovnih studija. Nastavlja se bogata tradicija zasnovana na dobrim, stručnim, naučnim i pedagoškim standardima.

Ova generacija studenata će biti još jedna  generacija upisana po novom Zakonu o visokom obrazovanju, a u skladu sa Bolonjskom deklaracijom. Sa svojim novim programima, Medicinski fakultet je promovisao učenje usmereno na studenta, integrisanu i interaktivnu nastavu, kontinuirano ocenjivanje. Visoka profesionalnost, odgovornost, temeljnost i posvećenost poslu biće prioritet i krajnji cilj školovanja.

 

<<< nazad