NOVI STUDENTI DOBILI NOVE INDEKSE

1. OKTOBAR 2010.

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu svečano su dodeljeni indeksi novoj generaciji studenata integrisanih akademskih studija medicine, stomatologije, farmacije i osnovnih strukovnih studija strukovna medicinska sestra-tehničar, strukovni zubni protetičar i strukovni sanitarno-ekološki inženjer.

Reči su dobrodošlice uputio je prodekan Medicinskog fakulteta u Nišu, prof. dr Stevan Ilić, kao i prodekani prof. dr Dragan Petrović i prodekan prof. dr Borislav Kamenov. Podeli novih indeksa prisustvovali su i student prodekan Davor Đukić, kao i predstavnici Studentskog parlamenta i Centra na naučno-istraživački rad studenata.
Studentima se obratio student-prodekan Davor Đukić, poručivši im da se na nove studente uvek najviše računa. Studentima su predstavljeni svi prisutni prodekani, kao u odgovorni nastavnici na I godini studija.

U amfiteatru Medicinskog fakulteta studentima su indekse uručile Prof. dr Mirjana Aostolović, predsednik Saveta fakulteta i Prof. dr Milijanaka Krstić, prodekan za Osnovne strukovne studije.

Medicinski fakultet u toku jubilarne 50. godine postojanja  ponosi se što ove školske godine upisuje još jednu generaciju studenata integrisanih akademskih diplomskih studija kao i osnovnih strukovnih studija. Nastavlja se bogata tradicija zasnovana na dobrim, stručnim, naučnim i pedagoškim standardima.

Ova generacija studenata će biti još jedna  generacija upisana po novom Zakonu o visokom obrazovanju, a u skladu sa Bolonjskom deklaracijom.

Sa svojim novim programima, Medicinski fakultet je promovisao učenje usmereno na studenta, integrisanu i interaktivnu nastavu, kontinuirano ocenjivanje. Visoka profesionalnost, odgovornost, temeljnost i posvećenost poslu biće prioritet i krajnji cilj školovanja.

Ove godine indeks Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu dobilo je 420 novih studenata.

 

<<< nazad

 

 

Datum poslednje izmene: 04.10.2010.god.

Sajt održava: Sunčica Stanković

© 2010 Medicinski fakultet.
Sva prava zadržana.

Optimizovano za rezoluciju 1280 x 1024