PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI DEKANA
 

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu danas, 1.10.2012.godine izvršena je primopredaja dužnosti dekana između dosadašnjeg dekana Fakulteta prof. dr Milana Višnjića i novoizabranog dekana prof. dr Stevana Ilića. Prof. dr Milan Višnjić, otvorio je završne sednice Kolegijuma dekana i Nastavno-naučnog veća na kojima se zahvalio svima na  saradnji u proteklom periodu.  „Radili smo puno, želeli smo da Medicinski fakultet u Nišu dosegne jedan evropski nivo i moderne uslove rada i nadam se da smo u tome i uspeli. Novom dekanu želim još bolje rezultate i obećavam da ću pomoći uvek, kad god to bude bilo potrebno.“

     
     

Prof. dr Milan Višnjić podsetio je koliko je napora uložio kolektiv kod izgradnje nove zgrade, kod opremanja novih laboratorija, kod otvaranja novih studijskih programa, uspešno savladavajući sva iskušenja sa kojima je Fakultet bio suočen.

     
     

Novoizabrani dekan prof. dr Stevan Ilić  se takođe obratio prisutnima naglašavajući da preuzima veliku čast i odgovornost, mada je i do sada bio deo uprave koja je vodila Fakultet. „Hoću li biti bolji od dosadašnjeg Dekana, videćemo, ali moram se truditi da makar budem blizu!“

     
     

Svečanost primopredaje obavljena je u prijatnoj, emocijama obojenoj atmosferi, uz prisustvo sredstava javnog informisanja i izjave dosadašnjeg i novoizabranog dekana.

     
     

U klubu Fakulteta upriličen je potom prigodan koktel  za sve zaposlene nastavnike i saradnike Fakulteta, kao i administrativno osoblje.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Datum poslednje izmene: 01.10.2012.god.

Sajt održava: Sunčica Stanković

© 2010 Medicinski fakultet.
Sva prava zadržana.

Optimizovano za rezoluciju 1280 x 1024