STUDENTi MEDICINSKOG FAKULTETA u upravi  NIŠKOG UNIVERZITETA

 
 

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je novi saziv Studentskog parlamenta Medicinskog fakulteta predvođen Studentskom Unijom Medicinskog fakulteta (SUMF) ispunio jedan od svojih osnovnih ciljeva i zadataka, a to je vraćanje Medicinskog fakulteta u organe upravljanja i delovanja niškog Univerziteta. Nakon više godina potpunog neučestvovanja u radu Univerziteta u Nišu, Studentski parlament Medicinskog fakulteta od danas je i zvanično važan činilac u delovanju niškog Univerziteta. Kao potvrda dosadašnjeg angažovanja, na Konstitutivnoj sednici Studentskog parlamenta Univerziteta u Nišu, od 13. novembra 2012. godine, apsolutnom većinom glasova predstavnici Studentskog parlamenta našeg fakulteta dobili su jednu od najuticajnijih i najodgovornijih uloga na niškom Univerzitetu.

Naime, predsednik Studentske Unije Medicinskog fakulteta (SUMF) STEVAN CONIĆ izabran je za novog STUDENTA PROREKTORA UNIVERZITETA U NIŠU, a potpredsednik SUMF-a i student prodekan Medicinskog fakulteta MILAN PETKOVIĆ izabran je za člana najvišeg tela Univerziteta u Nišu - SAVETA UNIVERZITETA.

Ovo je svakako važan događaj i za Studentski parlament i za sam Medicinski fakultet i predstavlja potvrdu dosadašnjeg delovanja ovog saziva Studentskog parlamenta.

 

Datum poslednje izmene: 14.11.2012.god.

Sajt održava: Sunčica Stanković

© 2010 Medicinski fakultet.
Sva prava zadržana.

Optimizovano za rezoluciju 1280 x 1024