SPORTSKO DRUŠTVO STUDENATA

 MEDICINSKOG FAKULTETA U NIŠU

"MEDICINAR"

 
 
 

Resor za sport - sportsko društvo ‚‚Medicinar'' Medicinskog fakulteta u Nišu postoji kao organ Studentskog parlamenta već dugi niz godina. Sportsko društvo ‚‚Medicinar'' predstavlja volontersku sekciju sportsko-rekreativnog karaktera, koja okuplja studente svih studijskih programa Medicinskog fakulteta u Nišu sa osnovnim ciljem da im pomogne u organizaciji, treninzima i pripremi muških i ženskih ekipa za takmičenja u okviru Univerzitetske lige i Medicinijade. Tradicionalno, naši studenti-sportisti beleže veoma zapažene rezultate u svim sportovima.

 

Sportskim društvom rukovodi Predsednik sa dva podpredsednika (timski i ekipni sportovi) koje bira Studentski parlament. Nakon toga Predsednik sportskog društva bira referente (koordinatore) po sportovima i svi oni zajedno čine Sportsko društvo.

 

U okviru Sportskog društva, naši studenti formiraju ekipe u ukupno 9 sportova: fudbal, košarka, odbojka, rukomet, tenis, stoni tenis, plivanje, šah, kros.

 

Nadamo se da će i na dalje postojati studenti koji će imati želju za bavljenjem i ovim vannastavnim aktivnostima i nastaviti tradiciju uspešnosti naših studenata u takmičenjima u kojima učestvuju, kako bi i kroz sport predstavljali naš fakultet na najbolji mogući način.

 

Sva obaveštenja o Sportskom društvu možete dobiti u prostorijama Studentskog parlamenta i na oglasnim tablama Studentskog parlamenta, kao i na sajtu fakulteta.

 
AKTUELNO
 

Kontakt e-mail:
predsednik.sporta@medfak.ni.ac.rs

 

AKTUELNI PREDSEDNIK
 SPORTSKOG DRUŠTVA

PREDRAG KRSTIĆ

 
 
 
 
 
 
 
 
 

<<< nazad

 

Datum poslednje izmene: 10.10.2012.god.

Sajt održava: Sunčica Stanković

© 2010 Medicinski fakultet.
Sva prava zadržana.

Optimizovano za rezoluciju 1280 x 1024